next 2000 süper plus fta usbli alderim...
aslında ben usb kart girişli olup türksat üzerinden şifreli kanalları izliyebileceğim uzun vadeli bir uydu olsun istiyorum.
çift çanak vs.fazla özellik olsun istemiyorum...
yorumlarınız için tşk.ler
Son Düzenleme siyah tarafından 22-04-2009 13:56 de yapıldı.
Türksat üzerinde izlenecek her hangi bir şifreli kanal yok hocam sanırım çanakta yok şimdi uzun süre bozulmadan izleyeceğiniz bir cihazın maliyeti en az tek çanaklı kurulumda dahil 250 civarı olur uzun süreli olmasın diyorsan 200 tek çanak rahat bulursun ancak en az 3 bilemedin 4 ay içinde çöpe gider mantıklısı 200 tl yi kenara atıp üstünü az daha biriktirerek uzun soluklu kullanılacak cihaz almak topfield tabanlı cihazlar gerçekten ömürlük olup son derece kaliteli cihazlardır goldmaster bünyesinde topfield ve goldmaster adı altında 4150-4450-9100-9400-55000-570000-59000 olarak satılmaktadır hepside topfield tabanlı olup dünyanın en hızlı cihazlarıdır 140 ila 190 tl arası cihaz fiyatlarıdır next 2000 serileri aynı şekilde muhteşem cihazlardır bence bu iki markanın dışında hiç bir receviera bakmayın bunları bu işi gayet iyi bir şekilde yürüten ve piyasada satılan tüm recevierları yakından tanıyan biri olarak tavsiye ediyorum
Bookmarks